Eftermiddags fynd

Strosat på stan med lilla syster under eftrmiddagen. Ätit glass och besökt några av mina favorit butik - idag blev det mest inredning.
Inne på charmiga Balders Hage fanns det som alltid mängder med saker att skriva upp på önskelistan, speciellt de här söta små dukarna att lägga i brödkorgen eller på kakfatet blev jag helt förälskad i (Från Nyblom och Kollén).

                                                       

Då syster pratade så varmt om en rostig gammal väggklocka hon letade eftr till sitt kök kunde vi inte motstå ett besök på Ebbe & Haldis - Stadsmissionen. Jag älskar second hand och loppis - det är som att gå på skattjakt!
Dagens fynd blev några vackra broscher.

                             

Dessa små skönheter kommer förhoppningsvis att pryda en egenstickad halsduk eller två i höst - jag ska bara lära mig att sticka!






Lite små knasigt

Ja, för närvarande ser stackars lilla bloggen mer eller mindre knasig ut... Beror helt på att jag i förtvivlan sliter mitt hår och försöker få ordning på html koden så att jag kan få lilla bloggen just så fin som jag bestämt att den ska vara...
Så ha tålamod söta ni - det blir förhoppningsvis bättre!

Finaste kakelplattorna

 

I förra veckan var jag ute på den Skånska obygden och besökte Fia & Niklas i deras nya hem - en gård!
Till min stora lycka hade de förra ägarna lämnat kvar mer än lovligt mycket prylar - i varierande skick. Men under en expedition ut i stallet hittade jag hur många som helst av dessa helt fantastiskt fina kakelplattorna - det var kärlek vid första ögonkastet!






Nu blir det loppis jakt efter ett fint litet bord i lämplig storlek. Tänkte täcka bordsskivan med kakelplattor och ha som nattygsbord.
Några får nog bli till vacka grytunderlägg med.
Och så är jag nyfiken på att slå sönder några och prova att använda som mosaik.

Som vanligt - tusen planer!

RSS 2.0